MARLIS GIEBELS

JUWELEN, MIJN PASSIE

Juwelen vervaardigen is mijn grote passie. Ik word blij van elke opdracht die ik voor de klant mag maken. Elke keer weer een nieuwe uitdaging om iets persoonlijks te creëren, daar doe ik het voor!

Goudsmid Marlis Giebels

Een juweel, een verhaal...

Ik zie een juweel als een emotie die ik tastbaar mag maken. Hiermee leg ik dus een moment/herinnering vast in goud of zilver. Denk maar aan trouwringen, het omsmelten van oud goud naar asjuwelen of als kado voor een dierbaar persoon.

Het mooie van een uniek persoonlijk op maat gemaakt sieraad is, dat het je versterkt in jouw unieke zijn. Een uniek juweel is niet alleen een versiering van jezelf, ik zie het als een manier van uiting. Laten zien wie je bent en wie je in liefde bij je draagt."

Unieke persoonlijke sieraden met betekenis en verhaal.

Door mijn 18 jaar vak-ervaring en levenservaring weet ik me telkens weer af te stemmen op de klant en ontstaat er een passend uniek sieraad. Door de vorm, gebruikte edelstenen, de keuze voor goud of zilver vertelt het sieraad zijn eigen verhaal.

Het begint met een idee, gedachte, gevoel, emotie=> die wordt vertaald in een vorm/materie. (zilver of Goud) zodat het een mooie herinnering wordt van een moment of iemand"

Marlis Giebels


goudsmid_aan_het_werk

TOP